office ban architecture+urbanism: eenmanszaak, europees bureau van nu, regisseur, spin in het web,  spil in het proces.

 

office ban architecture+urbanism streeft in elke opgave naar het maximaal haalbare, vanuit alle invalshoeken en wensen.

 

Begrijpen wat de klant wil is de basis voor een goed resultaat. Een goed gesprek vormt voor ons daarom de start van elk project. Dan volgen inspiratie en verleiding. Betrokken opdrachtgevers staan immers garant voor het beste resultaat.

 

office ban architecture+urbanism gaat u verrassen met onverwachte oplossingen. Wij laten u zien dat een goed en mooi gebouw geen duur gebouw hoeft te zijn. Door toepassing van BIM (building information modelling systems) samen met onze partners kunnen wij in een zeer vroeg stadium nauwkeurig alle kosten in kaart brengen zodat later in het proces geen nare verrassingen optreden.

 

Architectonisch streven wij naar tijdloosheid: in onze opvatting de meest duurzame benadering voor de bebouwde omgeving. Wij geloven namelijk niet in gebouwen met een levensduur! Daarom bouwen wij met ruimte voor flexibiliteit, zodat in de toekomst eventuele onvoorziene transformaties naar andere functies relatief eenvoudig plaats kunnen vinden.

 

Zonder een degelijke stedenbouwkundige analyse van de omgeving kan in onze opvatting een architectonische opgave geen succes zijn. Wij kijken daarom niet alleen naar hoe gebouw eruit moet zien en of het op zichzelf functioneel is, maar betrekken vanaf begin de omgeving erbij.

 

Voor het uitwerken van opdrachten hebben wij meerdere samenwerkingsverbanden met ervaren partners en adviseurs gecreƫerd. Daarmee garanderen wij dat een aangenomen opdracht ook daadwerkelijk een succes wordt. Wij stemmen ons team volledig af op de opgave. Bij voorkeur zo klein en effectief mogelijk. Office ban treedt op als regisseur en zorgt er voor dat alle partijen tot in detail het door u gekozen scenario volgen.